YotePlay အကောင့်ဖျက်ရန်

အကောင့်ဖျက်လိုက်ရင် ဘာဖြစ်မလဲ

Profile တွေ၊ သိမ်းထားတဲ့ ဇာတ်ကားတွေ၊ ကြည့်ခဲ့တဲ့မှတ်တမ်းတွေ ပျက်သွားပါမယ်။ Membership နဲ့ ကြည့်ခွင့် ရပ်သွားပြီး စက်အားလုံးကနေ အကောင့်ထွက်သွားပါမယ်။ ဖျက်ပြီးရင် ပြန်ယူလို့ မရပါဘူး။

အကောင့် ဒါမှမဟုတ် ငွေပေးချေမှု ပြဿနာတွေ ဖြေရှင်းဖို့ လိုအပ်ရင် YotePlay က ငွေပေးချေမှုနဲ့ လုံခြုံရေးမှတ်တမ်းတွေကို သိမ်းထားနိုင်ပါတယ်။

အကောင့်ဖျက်ဖို့ တောင်းဆိုရန်

ဖျက်ချင်တဲ့ အကောင့်နဲ့ ဝင်ပါ။ လက်ရှိ password နဲ့ အကောင့် email ဆီ ပို့ပေးမယ့် code လိုပါမယ်။

ဆက်လုပ်ဖို့ အကောင့်ဝင်မယ်